21 de juny 2008

EN VOLEM MÉS!


Et presentem la campanya amb la qual assolirem els 150 socis abans que acabi l'any, coincidint en el temps amb el final de les obres que acaben de començar.

Després d'hores de pensar com podríem augmentar el nombre de socis i arribar a aquesta magnífica xifra, vam trobar la solució en el llibre de matemàtiques de segon de bàsica. La solució és tan fàcil com que cada soci o sòcia porti algú que vulgui fer-se'n! La multiplicació per dos, una regla tan antiga com la humanitat, ens permetrà aconseguir la solvència necessària per cobrir totes les despeses generades en la rehabilitació de la nova seu del Casal Can Capablanca.

Tot i que la Junta Permanent és la que porta el dia a dia del Casal, els veritables protagonistes del Casal són el conjunt dels socis. És per això que els socis som qui hem de arremangar-nos les mànigues i posar-nos de ple a la feina. Al cap i a la fi, és casa nostra!

Per poder fer soci a algú, t'ho posem ben fàcil. Deixem a la teva disposició un correu electrònic exprés per això. En aquest correu ens pots fer arribar el telèfon del futur soci/a, o les seves dades, o el teu telèfon si és que ja en tens les dades. Ara bé, si ho vols fer de la manera clàssica, et farem arribar una butlleta ràpidament.

socisnous.capablanca@gmail.com

Tota bona obra té la seva recompensa, o això ens han fet creure sempre. En aquest cas, sí! Si ajudes a fer més fort el Casal amb un soci més reduirem la teva propera quota un 20%. No et prenguis aquest gest com a un incentiu, sinó com un petit i modest agraïment per la teva col·laboració.

Si us plau, ajuda'ns a seguir lluitant per la causa en la qual tu també creus; i per la qual ens has donat tota la teva confiança.